Kokemuksia
Image
"Iiris on inspiroiva ja kokenut viestinnän ammattilainen.

Kouluttajana ja valmentajana Iiris on se tyyppi, joka uskaltaa tuoda näkyväksi ne epämukavimmatkin (ja ah niin tärkeät) kysymykset ja luotsaa lempeästi osallistujat kohti koulutuksen tavoitteita. Hänellä on syvällistä ymmärrystä vuorovaikutuksen ja tietoisuustaitojen hyödyntämisestä johtamisessa, työelämässä, muutosprosesseissa, läheisissä ihmissuhteissa ja ihan vaan arkisissa kohtaamisissa."

- NOORA
Image
"Iiris on kouluttajana aito ja maanläheinen, hän ei asetu kenenkään ylä- eikä alapuolelle.

Iiris on karismaattinen ja viisas, hauska ja lämmin, ja hänellä on äärimmäisen hyvä tilannetaju. Hän on eettinen, vastuullinen ja hienotunteinen kouluttaja ja hänen koulutuksissaan on poikkeksellisen turvallinen ilmapiiri. Hän on todella perehtynyt opettamiinsa sisältöihin ja elää niitä itse todeksi, niinpä häneltä voi oppia todella paljon."

- ASTA HONKAMAA
Image
"Iiris on valloittava, lämmin ja helposti lähestyttävä opettaja, joka luo omalla persoonallaan turvallisen oppimisen ilmapiirin, jossa on helppo heittäytyä uuden, joskus vaikeankin asian opiskeluun.

Iiriksen syvä ymmärrys ja osaaminen ihmisten välisestä kanssakäymisestä on ollut vaikuttavaa ja toiminut inspiraationa omassa NVC taitojen opiskelussani.

NVC:n opiskelu on avartanut ja muuttanut omaa tapaani ajatella ja kohdata muita ihmisiä lempeämmäksi. Siksi voin suositella NVC:tä Iiriksen opissa ihan jokaiselle."


- JUHA LAHTI
Image
"Nonviolent communication on kirjaimellisesti muuttanut elämääni ja sisäistä elämänkokemustani vähitellen. Se on tuonut enemmän vapautta, rakkautta, rauhaa, selkeyttä ja toivoa.

Iiriksen tapa olla läsnä ja kohdata oli minulle hyvin merkityksellinen. Hän tuki oppimistani herkästi ja loi aina turvallisen tilan, jossa uskalsin antautua vielä syvempään yhteyteen itseni ja toisten kanssa. Iiriksen kanssa työskentely oli hyvin parantavaa. Koin todella tulleeni kuulluksi ja nähdyksi. Hänen tavastaan olla läsnä välittyy aito kiinnostus, tasavertaisuus ja kunnioitus kaikenlaisia ihmisiä kohtaan. Myös Iiriksen opetus on viisasta, selkeää, hauskaa ja mukaansa tempaavaa."

- AMIRA KHALIFA 

Image
"Olen vaikuttunut Iiriksen aitoudesta ja kyvystä olla läsnä. Hän kuuntelee lämmöllä ja empatialla sekä luo ympärilleen turvallisen ja luottamuksellisen ilmapiirin."

- ANNA BLUBAUM
Image

"Iiriksen hyväksyvä ja kannustava läsnäolo auttoi mua löytämään juuri sen,
mitä NVC:ltä itselleni toivoinkin. Tunnistamaan omat tarpeeni ja ilmaisemaan ne rakentavalla tavalla."


Suosittelen NVC:n opiskelua ihan kaikille, koska se on kommunikointitapa, jota tämä maailma kaipaa nyt kipeämmin kuin koskaan. Iiriksen kanssa opiskelu sitä paitsi ei tunnu opiskelulta, vaan hauskalta ja innostavalta matkalta, jonka päätyttyä koin olevani ihan uudessa kohdassa."


- JUSSU PÖYHÖNEN